Dacia va lansa Jogger, un model cu 7 locuri,destinat familiilor numeroase. Mașina va fi prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen.
Disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger îşi propune să fie partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viaţa cotidiană cât şi în periplurile mai lungi, prilejuite de ieşirile în natură la sfârşit de săptămână sau în concedii.
Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienţilor să profite de plăcerile simple ale vieţii alături de cei apropiaţi.
Jogger este un nume simplu, modern, uşor de pronunţat şi înţeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism şi energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robusteţea unui partener de drum ideal în viaţa de zi cu zi.

Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital.
Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Noutăţile Dacia la IAA Munchen vor putea fi urmărite de la distanţă pe platforma Dacia events.dacia.com. 

source