Cei care își vor cumpăra o mașină Volvo în viitorul apropiat vor avea posibilitatea de a urmări videoclipuri de pe YouTube pe ecranul sistemului multimedia. Aplicația va putea fi descărcată prin intermediul Google Play și va fi compatibilă cu toate modelele Volvo din prezent și din viitorul apropiat.
YouTube va putea fi utilizat, de exemplu, atunci când mașina este conectată la o priză de încărcare sau atunci când staționează. Astfel, ocupanții vor putea urmări videoclipurile lor preferate, precum și transmisii în direct. Este important de menționat că, din motive de siguranță, aplicația va putea fi accesată numai atunci când mașina nu se află în mișcare.

Recent, Volvo a încheiat un parteneriat cu gigantul Google, care deține platforma YouTube. Constructorul suedez va monta pe mașinile sale sisteme multimedia care au sisteme de operare Android și care vor include mai multe aplicații și servicii Google.
Cu acest prilej, Volvo a anunțat că proprietarii vor putea descărca, în curând, aplicațiile de navigație Sygic și Flitsmeister, aplicațiile de încărcare Chargepoint și Plugshare, precum și programele SpotHero și ParkWhiz, care se ocupă de găsirea locurilor de parcare.
Nu în ultimul rând, Volvo dorește să integreze în mașinile sale și asistentul virtual Google Assistant.

Prin acest lucru, Volvo spune că mașinile lor vor fi transformate în “dispozitive inteligente”.
via Volvo Cars

source