Tesla Model S va primi câteva noutăți în acest an, moment ce coincide cu celebrarea a 10 ani de la intrarea în fabricație a lui Model S. Deși nu avem imagini oficiale deocamdată, pe internet au apărut câteva poze din interiorul unei reprezentanțe Tesla din Taiwan care relevă câteva schimbări estetice aduse lui Model S.
Printre acestea se pot observa farurile adaptive cu tehnologie LED Matrix. De asemenea, stopurile au primit și ele un design nou, iar ornamentul cromat de pe ușa portbagajului a fost eliminat. Este important de menționat că și SUV-ul Model X a primit, cel puțin pentru piața din Taiwan, aceleași schimbări.
Pe lângă noile lumini, noul Model S este echipat și cu o priză electrică de tipul CCS2. Aceasta este disponibilă momentan numai pentru modelele vândute pe piața din SUA. Aparent, se pare că, odată cu acest facelift, priza va fi oferită și pe celelalte piețe unde se vinde Model S.
Tesla nu a oferit detalii despre o lansare oficială sau prețurile mașinii până acum.
BREAKING: Brand new Model S design with new headlights and charge port photographed in Taiwan! These changes are expected soon with deliveries in the US.

Source: https://t.co/s6EYunA1iG pic.twitter.com/vkkxpjfE2D
via Autoblog

source